.


.

Orkar inte plugga...

senaste som ringde kille/tjej? Tjej
Vad står det i ditt 9:e sms? Jag sitter inte på NO:n jo <3
vem ringde dig senast? Elin
bakgrundsbild? Basketkorgen ♥
...Vilket språk är din mobil på? svenska
din ringsignal? -
hur mycket i inkorgen? ingen aning...
Vem är din 10 kontakt? Maja Ekman
Vem är din 30 kontakt? Selva Hot
Har du varit ihop med nr 28? Esma Hot, eehh nää

Jaaaa JAG HAR TRÅKIGT!!!


Kan knappt fatta det?

Rubriken↑
Vill ni veta? Jo, jag var ute och... SPRANG?! Asså WTF på riktigt? Omg...


Joakim Nätterqvist


Jag dör. Fan vad snygg han är!

Som jag sa...

Som jag sa så har jag typ ingen tid att blogga.. Det enda jag gör e typ att spela basket, och om jag inte gör det är jag i helvetet. (Skolan). Jag e ledsen att jag knappt uppdaterar, men just nu vill jag satsa på basketen! Och det e bara att acceptera! Hehe... Är ute och skjuter på korgen, och snart ere mat. Nått äckligt antagligen.. ;) I morgon måste jag gå upp tidigt, för har träning kl. 9 och sen en till vid typ halv 1 eller nått. Kanske mobil bloggar om jag har tid över... ;) Ska fortsätta med mitt nu, hare då bra och allt sånt där... Puss!

Helvete.

FUCK.


Oooops

Glööömde bloggen. Okej nej, där ljög jag. Jenni o Elin tjatar på mig dagligen att jag ska blogga, men har typ inte tid? Pratade med min coach igår, och måste få bättre kondis och öva på mitt skott, så kommer ägna rätt så mycket tid åt basketen och även skolan nu när jag får betyg. Så det kommer inte bli så mycket bloggning. Sorryyy. Kanske lite mobilbloggning... Juste, fick en Iphone 4 i födelsedags present. En vit såklart. Så idag va jag i forum me Elin och handlade skal, blev rätt så mycket annat också. Parfym, tröja, sminkväska, shorts, BH, nått litet skit till syrran och maaaat! Ska inte ladda ner musik nu. Puss.♥

Måste blogga!!

Måste blogga annars kommer Elin o Jennie och dödar mig inatt. Med SMÖRKNIV?!! Hjäääälp. Bara så alla vet har jag psykbryt på min pappa. Han säger att han ska stänga av min mobil imorrn så att jag inte kommer kunna använda den på lägret. Asså FAN om han gör det! Har iaf packat klart nu, och vi sitter och kollar på Solsidan 2. Fick boxen av mormor och morfar idag. (Tack!) och jag måste säga, jag blir äcklad av Ove. Asså jag blir arg bara jag ser honom! Åhhh!! Ska kolla klart nu och ta en bit tårta. Fan va gott! 

Elin tjatar...

Elin tjatar på att jag ska blogga så jag gör väll det då. Sitter just nu vid risets brygga och kastar stenar åt Bowser. Herregud han har typ simmat i en halvtimme efter dom där stenarna som sjunker, vilket han inte fattar. Haha söt han e. Ska bara torka (mina ben) sen ska jag gå hem igen, tror Linda (Bowsers mamma) kommer hem runt 6 så då slipper hon gå ut me honom direkt. Många bra. Och imorrn ska vi fira mig (fyllde år i onsdags) och på söndag börjar basketcamp, fan va ja längtar. Men kommer typ dö, har knappt tränat konditionen nånting under sommarn... Oooopsi... Men det ska nog gå bra, tror inte jag e ensam om det..? Hoppas du e nöjd nu Elin...?!

Om 1 och en halv timme e jag fjoooooorre.

O det e ganska många najz. Aa det va de ja ville säga..?

Kill me, eller nått.


Kvällen började lugnt, vi satt och spelade monopol... Men sen blev det bara värre...





Tjafan, vi e mongo.

Mina tjejOr.

Kom på en sak. Fan vad jag saknar alla i mitt lag. Har typ inte träffat nån av dom på hela sommaren?! Men på söndag drar vi till Enköping, läger, längtar redan.

Alla e inte med, jag vet. ♥


-

Sanna mina ord, det här e mitt liv
Ska hela vägen upp, och följer min stig
När alla sjöng en dag, så tar jag one take
Varje steg som jag tar leder rakt till topp
Har jobbat för ett mål och en inre dröm
Som idag har fått sitt liv
Trots alla svek, tomma ord står jag fast vid min grej
och e helt okej.


RSS 2.0