TURKIET!!!!!

Hemma från Turkland nu. Har så mycket att berätta/skriva. Tar lite i taget..!
Handlade lite grejer:

2 par jeans (Gucci & G-star fejk..) 320kr/st
Tommy Hilfiger Shorts (Fejk) 200kr
Skor 48kr (Fan va man kan pruta!)
5 par Björn Borg-trosor 92kr
Monster-tröja ca. 120kr
Holliester-munkjacka ca. 230kr
LV-plånbok (Fejk) 80kr
Jag tror det var allt...?
Hehe, bilder kommer sen, puss! ♥


Alby '11, Älskar dig. ♥

På Arlanda.

Sitter på Arlanda och väntar på flyget. Vi hörs om 1 vecka. Och om du ser det här Tuttfia så messa mig innan jag lyfter!!!

Saknar min Jenni!


Älskling jag finns här.

Vet att det känns jobbigt just nu, men det går över. Du kommer hitta någon mycket bättre, det lovar jag dig. Du ska veta att jag alltid finns här. Älskar dig något grovt Felicia Linnéa Elin Eriksson. ♥

Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony.


Jag är kär. Kan inte sluta lyssna på låten. Gud, kärlek till Pitbull. ♥


Juste fan!

Glömde säga att inatt åker jag till TURKIET! Woopwoop. Är borta i 1 vecka= ingen bloggning. MEn sånt e livet.
Ska bli bruuuuun! Min faster åker på söndag eller måndag kommer inte ihåg, så vi kanske ska träffas nån kväll eller nått. Hon kommer bo 6-7 mil ifrån oss så det är en bit att åka.. Men så ere! Sla fortsätta fixa musik till syrrans MP3.. och min Ipod! Skriver kanske ikväll, eller inatt innan jag åker, puss.

Norge.

Såg precis Nyheterna (?!) för att se exakt vad som hänt i Norge. Fan vad hemskt det är. Hur kan man göra en sån sak? Åka till en ö där dom har ett läger för ungdomar och bara skjuta ner 84 personer. Förstår bara inte, och så va han dessutom utklädd till polis. Döda oskyldiga personer för att dom inte har samma åsikt som sig själv är ju bara sjukt! Jag är verkligen jätteglad att han som sköt (och troligen han som bombade) är anhållen. Hoppas verkligen att han får ett lååååångt straff. Själv tycker jag inte att han har någon rätt att leva över huvudtaget! Läs hela artikeln HÄR.

CP.

Nånting har hänt med bloggen, som ni kanske ser på inlägget nedanför? Stört, men ska försöka fixa det, puss.

Bounty.

För några dagar sedan såg jag båten Bounty när jag va inne i stan. Asså hur coolt? Sjukt coolt!
Och för er som inte vet så är Bounty det stora skeppet som är med i Pirates of Caribbean - Dead Man's Chest. Den åker runt på jorden just nu, och stannade i Stockholm några dagar. Det var sjukt häftigt att se det!

Alby 2011 i bilder






Checka mina biffiga ben.


Jag och min nya bästavän.
7 bilder från Alby 2011. Älska stället.
Alla bilder är tagna av iPhone.

Sometimes you have to speak quieter to see who's really listening

analog | Flickr - Photo Sharing!

Hos Karro.

Hej då.

Jag och Karro ska konfirmera oss.


(Bara för presenterna!!)

Älsklingarna.



Min bebisar ♥

Inte på min sida.


Mitt hår va inte riktigt på min sida i morse-.-'

Saknade.


Fan vad ni e saknade. (Du också Dilara ♥ ♥ ♥) Enda saken jag saknar med skolan.

Ghost Whisper.

Ja, det är en drog för mig, har kollat på typ halva säsong 3 idag. Har också vart och firat Tuttfia. De va najz. Haha, det slutade med att Knutte (Hennes pappa) blev rakad i köket. Då åkte vi hem.. Sara åt hos mig, sen gick hon hem. Sen dess har jag kollat på GH. Jaa, fett roligt liv jag har! Eller inte.


Shit va söta vi e Karro ♥

Grattis Tuttfia!!


Åherregud grattis vafan! Min bääääbis blir tonåring idag. GRATTIS, åhh.. stor flikka nu. Ha en superbra dag idag,  puss älskar dig ♥

Fira pappa.

God morgon eller nått?
Ligger i sängen har precis ätit frukost yummiyummi. Ska gå ut och städa kaninburen nu, innan gästerna kommer. Vi ska fira pappa. Sen ska jag duscha, välja kläder, sminka mig, platta håret osv. haha intressant för er. Nej.. Ltssnar på massa Alby-musik nu och deppar. Vill tillbaka till allt och alla. Stället är helt underbart personerna är bäst, asså herregud. Alla känner alla! Kärlek till Alby ♥ (Massa bilder kommer mär Elin lagt upp dom fejjjjan)

Tumblr
weheartit

Mitt hår.


JAAAAAAAAAA!!

WTF?!

Kan fortfarande inte sova, så tvättade bort sminket borstade tänderna och satte på mig sovkläder, nu ska jag gosa ner mig under täcket och geeeeka massa Solsidan avsnitt från säsong 1. Kalla mig tönt. Kan ändå inte sova så vafan?!


Hade suuuuuper-kul förut. Eller inte-.-'

Tråk.

Kan inte sova.
Druckit för mycket PowerKing.
Speeeedad som fan.
Inga roliga inne på fb.
Inga roliga att messa med, för alla somnade.
Så jag smög ner och snattade en festis ur kylen. BUSIG TJEJ!

Charmig bild.

Nytt.



Tack Dilara!




Osociala jävlar.

Sitteri soffan med Elin och kollar på film, vilken? haha jadu... Det e dåligt väder här i Alby vilket innebär att alla sitter inne och spelar cod, så då finns det inget att göra. Kuuuul... Bara så ni vet, typ?

Elin, jag hatar dig.

.

13 juli.

Orkar fan inte blogga asså, men har inget bättre för mig. Kom precis hem, har vart ute med killarna, Dick, Jonte, Fredrik, Johannes, Elias och två helt random killar, vet inte vilka det va? Osocialt som fan va det, haha. Och idag fyller pappa år, grattis!! Haha, han ska tydligen inte gratta mig när jag fyller år, för jag va inte hemma på hans födelsedag..? Skämt åsido.. Men aa grattis. Och till Frida, ledsen, men ja mena inte dig ;) Och till Jonna, jaa, stället äger ju!

Du e så sjuktjävlafuckingcpsnygg.

<3

Alby.

Hej! Vi har det så jävla bra här uppe, därför har jag inte bloggar, har gjort annat. Plus att internet laggar bäver. Kommer typ inte blogga nått mer heller, har lite roligare saker att göra ;) Vi har precis kommit hem från Sundsvall, i va där och shoppa och åt lunch, myys. Köpte tre tröjor, och nu e jag pank. Smart tjej. Ikväll ska vi antagligen ut, om det är några killar ute, Elias har åkt t Åre, så Elin e Depp. Fredrik har skämt ut mig inför hela Alby och Ånge, det har jag gjort själv också för den delen. Men aa, tack Fredrik, gulligt av dig... Just nu ligger vi i varsin säng och lyssnar på musik. Snart ere mat, idag blir det lax. Älskar det här stället. Och nu e det mat, hörs väll nån gång, puuuuuuuuuuuussar från Aaaaaalbyyyyy! <3

FMH.

Har stått och plattat håret i en TIMME, och har fortfarande halva kvar+ att det inte ens är platt?! ÅHH FUCK.MY.HAIR.


Som ni ser, det är inte ens platt?!

Ingen bloggning på typ 1 vecka..

Eftersom att jag e i Alby, inget internet. Men datan ska med ändå! ;) Frågade om Jenni kunde gästblogga, men hon har nått jävla psykbryt och drygar sönder så orkar inte bry mig.

Smart tjeeej.

Sitter och geekar I'm Into You med Jennifer Lopez, och så kom jag plötsligt på en gryyyyym idé. Ska t Södersved med Göran, Malin, Wilma & syrran imorrn, och om jag e uppe sjuuukt länge inatt så kommer jag va så trött och somna på stranden. Då kommer jag bli fett brun ju. Smart va?! Assmaaaart. Såå ska jag göra. Har packat typ hela kvällen. Okej inte direkt, plockade fram lite grejer, gick ut och gick 4 km sen hem t datan. (♥). Men ändå, lite packning, fixar resten imorrn. Men kan fortfarande inte fatta att det e ALBY på FREDAG. Haha, och när Knutte hämtade Elin fick vi reda på att det hade varit några killar och knackat på och frågat efter oss. Snacka om jobbigt att inte veta vilka. Åhh blir galen. Och nu undrar ni säkert hur fan vi vet det. Men Elins Farmor och hennes Farmors kompis e där uppe så aa. Haha fett gulligt att dom fråga efter oss. Gullungar (om det inte var Jeppe... då blir vi mindre glada....) Hehe. Peddddddo. Ska kolla på BB nu. (TÖNT) sen typ göra nått annat.


Saknar dig.♥

Taaack Dilara!


Och när hade du tänkt skaffa en? Jag väääntar! ;)<3

The love is gone, face the facts.

Ogaaalqsryfuvbz8izwuqppsb8n3yt_dphdo_04xr30h6jgw7lc8d7mdg5rc5xwqneipvccvw9m30s_avamezhgxou8am1t1ught4xdd5pveof_solwo1ecezxbj_large

You eat, you're fat. You don't eat, you're a freak.

Tumblr_liyynfmclv1qfxfp8o1_500_large
(Jaaa, tagen av Kissie)

Hahahaha WTF?!


Don't hold your breath.


Älskar låten, älskar hennes röst, älskar videon, älskar henne.

Berit-jakt, av Sandra och Elin.


Är det bara jag och Elin som dör av garv varje gång vi ser den?!
(Och sorry för dåligt ljuud..)

Heehee.

Asså sorry för mitt dampanfall i förra inlägget, fick lite psykbryt på min data. Den laggar som fan. Sitter på plattorna nu med Elin, och Bowser ligger i skuggan och flåsar. Gulligt. Ska fixa in en liten video från våran Berit-jakt. Shiiit, va jag garva igår. Elin du e så jävla RaNdOm...! Haha puss.

Drar ut med Tuttfia och letar Beritar nu.

OCH NEJ NI FÅR INTE VETA VAD DET ÄR!!!!!!

Haru bre-kuka eller?

Åherregud, jag dör!

Ska gå och hämta Jennifer..

i sågtorp snart. Jag och Elin alltså. Vi tar med oss Bowser och Alfons. Så ere. Roligt inlägg, ett stooooooort K! Blä.

Randoooom?

Britta-pomfritt-fitta!

Elin är sär.

Elin sover här.
Vi ska sova i badkaret.
Ska bädda där nu.
Sen nolifa oss.
OCH VAFAN, ALBY PÅ FREDAG FFS!!!
Puss, ha ett bra liv små älsklingar!

Drar och badar med Elin.

Ha ett bra liv.

RSS 2.0